inloggen

Zakelijke Taaltraining Presenteren in het Engels

Een goede presentatie boeit, informeert en overtuigt. De impact van een enthousiast verteld verhaal is groot en ook de mooiste brochure of website maakt minder indruk dan een meeslepende presentatie.  Maar hoe doe je dat, een presentatie geven met precies de juiste balans tussen gestructureerd en creatief, tussen harde feiten en persoonlijke anekdotes, tussen zakelijk gebracht en vlot verteld?

Uw persoonlijke trainer onthult de geheimen van een presentatie waarmee u scoort. Samen werkt u aan opbouw en inhoud. Daarna oefent u met het geven van uw presentatie. Uitspraak, spreektempo, lichaamstaal, contact maken met het publiek, het gebruik van PowerPoint of Prezi – alle succesfactoren komen aan bod. Death by PowerPoint is verleden tijd voor wie een presentatietraining heeft gevolgd bij Languages at Work!

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Engels Presenteren in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: