inloggen

Zakelijke Taaltraining Mailen in het Engels

Wie schrijft, die blijft. Soms is een mailtje de snelste manier om informatie te delen of om verduidelijking te vragen. Een belangrijk telefoontje bevestig je nog even per mail: helderheid voor iedereen.

Als u wilt werken aan uw mailvaardigheid staat een gerichte taaltraining van Languages at Work garant voor optimaal resultaat binnen korte tijd. In de training leert u de conventies van Engelstalige mail, en bouwt u samen met uw trainer aan een verzameling functiegerichte woorden en zinnen als bouwstenen voor mail zonder misverstand.  Werken met zo'n eigen verzameling van relevant vocabulaire spaart u enorm veel tijd, terwijl de kwaliteit van uw e-mailberichten met sprongen vooruit gaat. Natuurlijk werkt u ook aan uw algemene taalvaardigheid, zodat ook onderwerpen die niet dagelijks voorkomen geen problemen meer opleveren.

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Engels E-mailen in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.