inloggen

Zakelijke Taalcursus Telefoneren in het Engels

Even een telefoontje: wat voor de een de meest voor de hand liggende manier is om contact te leggen, blijft voor de ander toch een klusje dat nog maar even moet wachten. Misschien vanmiddag, als het wat minder druk is. Of morgen – en dan toch maar liever een mailtje.

Als u met meer gemak wilt leren telefoneren, helpt een functiegerichte taaltraining van Languages at Work u snel op weg. Na een korte introductie over telefoonconventies en het aanleren van een aantal handige, direct bruikbare woorden en uitdrukkingen gaat u aan de slag. U leert effectieve strategieën voor het voeren van duidelijke telefoongesprekken en oefent met scenario's uit uw dagelijkse beroepspraktijk. Wat u vandaag leert, gebruikt u morgen. Om uw training zo realistisch mogelijk te maken, werkt u met een telefoonsimulator waarmee de gesprekken direct worden opgenomen; na de les kunt u alles nog eens terug horen. Vaak is een training Telefoneren in het Engels binnen een beperkt aantal bijeenkomsten af te ronden: uw trainer helpt u over de drempel, daarna kunt u het zelf!

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Engels Telefoneren in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: