inloggen

Taaltraining Zakelijke Spreekvaardigheid Frans

Een lastige taal – althans, dat willen cursisten nog wel eens denken voor ze hebben kennisgemaakt met de praktijkgerichte manier van lesgeven bij Languages at Work. En het valt niet te ontkennen: op het eerste gezicht ziet Frans er een stuk lastiger uit dan bijvoorbeeld Engels of Duits. Tegelijkertijd ligt daar een grote kans: wie Frans spreekt, heeft een enorme voorsprong op de concurrent die denkt dat zakendoen in een Franstalig gebied ook best in het Engels kan.

Een training Zakelijke Spreekvaardigheid Frans is helemaal toegesneden op wat u moet leren om zakelijk succes te boeken. Natuurlijk is taalvaardigheid de kern van de training; daarnaast verwerft u inzicht in de Franse wijze van denken en doen, in culturele verschillen, in omgangsvormen en zakelijke conventies. Dankzij kennis van taal en cultuur haalt u het hoogste rendement uit uw zakelijke activiteiten.

U bepaalt uw persoonlijke leerdoelen en uw persoonlijke taalcoach vertaalt die doelen in een aansprekend trainingsplan. Met begeleiding van uw trainer bouwt aan een persoonlijk taaldossier waarin alle woorden en constructies zijn te vinden die u nodig heeft in uw dagelijks werk. Tijdens de sessies wordt u uitgedaagd om veel te spreken, zodat uw uitdrukkingsvaardigheid snel toeneemt.

Soepel communiceren in het Frans, zakendoen zonder dat de taal een obstakel is, dat is wat u mag verwachten van een training Zakelijke Spreekvaardigheid Frans.

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Frans Spreekvaardigheid in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.