inloggen

Taaltraining Zakelijke Spreekvaardigheid Duits

Met een beetje lef en een geduldige gesprekspartner lukt het u vast wel om zich verstaanbaar te maken in het Duits. Als het echter gaat om het opbouwen van een relatie en het winnen van vertrouwen, is alleen verstaanbaarheid niet genoeg. De overtuigingskracht zit in de details: precies de goede woordkeus en het vinden van de juiste balans tussen los en formeel bepalen of u niet alleen wordt verstaan, maar ook wordt begrepen. Languages at Work helpt u graag bij het bereiken van zakelijk succes in de Duitstalige markt.

In overleg met uw taalcoach gaat u aan de slag met een programma dat helemaal is toegespitst op uw persoonlijke leerdoelen. U oefent uw spreekvaardigheid met realistische scenario's en bouwt aan een persoonlijk taaldossier waarin alle woorden, uitdrukkingen en grammaticale constructies voorkomen die u nodig heeft in uw dagelijks werk. In de les wordt u uitgedaagd om veel te spreken, waardoor uw mondelinge taalvaardigheid snel verbetert. Met zelfvertrouwen communiceren in het Duits en altijd de juiste toon vinden, dat is wat u mag verwachten van een training zakelijke spreekvaardigheid.

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Duits Spreekvaardigheid in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: