inloggen

Taaltraining Zakelijk Duits

Training Duits - Zakelijke taalcursus DuitsZakendoen in het Duits kan verraderlijk zijn: de taal lijkt genoeg op het Nederlands om u met wat lef verstaanbaar te maken, maar in die overeenkomst schuilt ook een gevaar. Als u een telefoongesprek met uw Duitstalige zakenrelatie afsluit met de mededeling "Wir bellen noch", heeft u zojuist toegezegd dat u nog wel eens samen een potje gaat blaffen.

Als u liever belt dan blaft, helpt een taaltraining van Languages at Work u snel op weg. De taal van uw beroepspraktijk staat daarbij centraal. Wat u precies leert, bepaalt u zelf. Als u zich wilt concentreren op het vergroten van uw Duitse spreekvaardigheid, ligt daar de focus van uw training. Misschien wilt u heel gericht werken aan het geven van presentaties in het Duits, het voeren van telefoongesprekken, of het schrijven van e-mail; de keus is aan u!

De Duitse zakencultuur is een stuk formeler dan de Nederlandse. Aan die verschillen, en aan de manier waarop u zich soepel beweegt in de Duitse cultuur, besteden we in de training dan ook veel aandacht.

Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: