inloggen

Werkwijze Zakelijke taaltrainingen

Een zakelijke taaltraining moet naadloos aansluiten bij uw persoonlijke ontwikkelpunten, waarbij uw beroepspraktijk centraal staat. Om een goede afstemming met uw leerdoelen te borgen, maakt Languages at Work gebruik van een gedegen procedure.

Wanneer u contact opneemt met Languages at Work brengen wij eerst uw doelstellingen in kaart. Om uw startniveau te bepalen, maken we een afspraak met één van onze taaltrainers voor een persoonlijke intake.

Op basis van alle verzamelde informatie stelt Languages at Work een op maat gesneden trainingsplan op. Wanneer u akkoord bent met het trainingsvoorstel, gaat de training van start.

Tijdens de training houdt Languages at Work nauwlettend vinger aan de pols. De voortgang van de training kan online worden gevolgd; daarnaast ontvangt u iedere maand een schriftelijke voortgangsrapportage. Na afronding van de training ontvangt u een eindverslag met daarin een beschrijving van de training, de geboekte resultaten en onze aanbevelingen voor het verder ontwikkelen van uw taalvaardigheid. Ook ontvangt u een certificaat van deelname.

Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook:

Kies uw training