inloggen

Taaltraining Telefoneren in het Duits

"Ik bel hem wel even": wat voor de vanzelfsprekend is, leidt voor anderen nog wel eens tot uitstelgedrag. Misschien vanmiddag, als het wat minder druk is. Of morgen – en dan toch maar liever een mailtje.

Als u met gemak en zelfvertrouwen wilt leren telefoneren in het Duits, is een functiegerichte taaltraining van Languages at Work een goede keus. Na een korte introductie over telefoonconventies en het aanleren van een aantal handige, direct bruikbare woorden en uitdrukkingen gaat u aan de slag. U oefent met direct toepasbare technieken voor het voeren van effectieve telefoongesprekken en oefent met scenario's uit uw dagelijks werk. Om uw training zo realistisch mogelijk te maken, werkt u met een telefoonsimulator waarmee de gesprekken direct worden opgenomen; na de les kunt u alles nog eens terug horen. Vaak is een training Telefoneren in het Duits binnen een beperkt aantal bijeenkomsten af te ronden: uw trainer helpt u over de drempel, daarna kunt u het zelf!

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Duits Telefoneren in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: