inloggen

Taaltraining Zakelijk Engels

Taaltraining Zakelijk Engels - Business English

 

 

Zakelijk Engels: functiegerichte mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid

Engels is de internationale handelstaal bij uitstek, maar school-Engels is vaak niet hetzelfde als zakelijk Engels. Vlot reageren, concentreren op de boodschap zonder te zoeken naar woorden, een presentatie houden in goed zakelijk Engels of een offerte schrijven waarmee u scoort; dit zijn de vaardigheden die bijdragen tot internationaal succes. U ontwikkelt ze met een taaltraining Zakelijk Engels van Languages at Work.

Zakelijk Engels Spreekvaardigheid

Of het nu gaat om resultaatgericht onderhandelen,  overtuigend adviseren of helder presenteren, een taaltraining Engelse spreekvaardigheid van Languages at Work helpt u beter zakendoen. Uw persoonlijke leerdoelen staan centraal: alle trainingen Zakelijk Engels Spreekvaardigheid zijn maatwerk, waardoor u precies leert wat u nodig heeft om soepel en slagvaardig zaken te doen, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en komen snel tot de kern van de zaak: geen ballast, maar alleen wat relevant is voor úw beroepspraktijk. Een goede spreekvaardigheid in het Engels is een absolute noodzaak voor internationaal succes: neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

Zakelijk Engels Schrijfvaardigheid

Een beller is sneller, maar wie schrijft - die blijft! Mail zonder misverstanden, offertes die scoren, een helder rapport voor uw buitenlandse collega’s – als u internationaal opereert, kunt u niet zonder een goede Engelse schrijfvaardigheid. Grondige beheersing van de grammaticaregels en accuraat gebruik van het juiste zakelijk vocabulaire zorgen ervoor dat u in het Engels even professioneel overkomt als in het Nederlands.  De basis van een training Engelse schrijfvaardigheid wordt gevormd door uw eigen e-mail, documentatie en zakelijke correspondentie. Zo zorgen we ervoor dat de training Zakelijk Engels Schrijfvaardigheid precies aansluit bij uw dagelijkse werkzaamheden en u snel zelfstandig aan de slag kunt. Wilt u ook scoren met schriftelijke communicatie in het Engels? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 13 22.

 

Alle Taaltrainingen zakelijk Engels op een rij: