inloggen

Taaltraining Presenteren in het Duits

De uitnodiging om een presentatie te geven, biedt een uitgelezen kans om uw organisatie voor het voetlicht te brengen. De overtuigingskracht van een enthousiast verteld verhaal is vele malen groter dan het effect van een brochure of website. Maar hoe tref je de juiste balans tussen gestructureerd en creatief, tussen harde feiten en persoonlijke anekdotes, tussen zakelijk gebracht en vlot verteld?

Uw persoonlijke taalcoach onthult de geheimen van een verhaal dat aanspreekt, van een presentatie waarmee u scoort. Eerst neemt u de opbouw en inhoud van uw verhaal onder de loep. Daarna oefent u met het geven van uw presentatie. Uitspraak, spreektempo, lichaamstaal, contact maken met het publiek, het gebruik van PowerPoint of Prezi – alle succesfactoren komen aan bod. U boeit uw publiek, krijgt draagvlak voor uw voorstellen en bouwt zo aan uw zakelijk succes.

Wilt u weten hoe een training Zakelijk Dits Presenteren in uw specifieke situatie eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: