inloggen

Taaltraining Nederlandse Spelling en Stijl

Nederlandse taalcursus Spelling en Stijl - schrijfvaardigheid NederlandsEen training in je moedertaal: waarom zou je? Die taal ken je immers door en door? Maar juist dat wil nog wel eens tegenvallen. Is het nu ten alle tijden of te allen tijde? Ten slotte of tenslotte? En hoe schrijf je het getal 2 ½ in woorden?

Voor steeds meer Nederlanders blijkt de eigen taal een struikelblok. De problemen variëren van d's of t's tot meer complexe zaken. Daar komt nog bij, dat een foutloze tekst niet per definitie aansprekend of overtuigend is. Kortom, er is vaak werk aan de winkel, ook als het gaat om het verbeteren van de beheersing van de moedertaal.

Languages at Work helpt u graag verder. Onze trainers zijn neerlandici die graag samen met u aan de slag gaan om uw taalproblemen uit de weg te helpen. Met handige tips en heldere uitleg, helemaal afgestemd op uw ontwikkelpunten. U zult al snel merken dat u met meer zelfvertrouwen gaat schrijven en spreken, waardoor u effectiever functioneert in uw beroepspraktijk. Te allen tijde.

Neem contact op met Languages at Work voor een trainingsvoorstel op maat: 020 782 0088 of 030 737 1322.

 

Anderen bekeken ook: